Koliko puta ste se našli u nedoumici koji mebl štof odabrati ukoliko u vašem domu borave kućni ljubimci? Možda vam se čini nemogućim da vaši krevetu izgledaju čisto i uredno, ali zahvaljujući pet friendly materijalima, vašim mukama može doći kraj. Istina je da mnogi materijali neće biti otporni na habanje nastalo od kandži i zuba vaših pasa i mačaka. Međutim, možete ga učiniti čistijim tako što ćete koristi pet friendly mebl štof sa kog će se lakše ukloniti dlake i mirisi vaših kućnih ljubimaca.

Materijali koji pripadaju kategoriji mikrofibera su se pokazali kao jedni od najboljih i najizdržljivijih mebl štofova koji su laki za održavanje i pokazuju veću otpornost u odnosu na tkane i končane materijale.

pet-friendly

Pet Friendly mebl štofovi po pristupačnim cenama

Bibtex Company se preko 20 godina bavi proizvodnjom različitih vrsta mebl štofova koji imaju široku namenu u kako u kućnoj tako i u komercijalnoj upotrebi.

Kolekcija Zoya by Elite textil je specijalno dizajnirana za enterijere i ugostiteljske objekte u kojima borave kućni ljubimci. Zahvaljujući specijalnoj izradi i tipu sirovina, mebl štof Zoya neće zadržavate neprijatne mirise, dok ćete dlake od linjanja moći da uklonite vlažnom krpom ili usisivačem u jednom potezu.

Zoya pet-friendly mebl štof pripada kategoriji mikrofibera čiji martindale test prelazi 55.000 ciklusa. Prijatan je na dodir i negorljiv (BS 5852: Part 1 :1979, source 0), što ga takođe čini pogodnim za korišćenje u ugostiteljskim objektima.

Da li su outdoor materijali takodje i pet-friendly ?

Outdoor materijali poput naših kolekcija Garden i Zante by Elite textil su namenjeni za upotrebu u spoljnim uslovima. One su lake za održavanje i vodoodbojne zahvaljujući specijalnoj Cleanaboo tehnologiji.

Osim toga, Garden i Zante kolekcije su visoko otporne na UV zrake, tako da će dugi niz godina zadržati svoju prvobitnu boju. Ono što će vas naročito oduševiti je karakteristika da su outdoor materijali visoko rezistentni na fleke nastale od morske i hlorisane/ bazenske vode.

Osim toga, naši outdoor materijali su pogodni za čišćenje dlaka pasa i mačaka nastalih prilikom linjanja. Materijali proizvedeni Cleanaboo tehnologijom ograničavaju apsorbciju vode, tako da bilo koja prosuta tečnost neće prodreti u tkaninu. Na ovaj način se smanjuje rizik od oštećenja nameštaja usled mrlja od kafe, sokova, vina i ostalih tečnosti.