O nama

O Bibtex Kompaniji

Bibtex Company d.o.o je multinacionalna kompanija za proizvodnju mebl štofova osnovana 1999. godine u Srbiji, sa sedištem u Beogradu. Bavimo se uvozom na veliko i malo ne samo mebl štofova, već i tendi, auto štofova i repromaterijala za izradu i reparaciju nameštaja. Naše fabrike u Egiptu, Turskoj i Kini raspolažu širokim asortimanom mebl štofova koji su pažljivo kreirani od strane naših dizajnera.

Materijali koje uvozimo su proizvedeni isključivo u Bibtex fabrikama, tako da možete biti uvereni da čvrsto stojimo iza kvaliteta i originalnosti proizvoda. Bibtex Company nudi različite vrste materijala koje mogu zadovoljiti različite ukuse i enterijere. Bibtex kompanije se bave izradom kako žakarda i mikropliševa, tako i šanela, štampanih materijala, auto štofa, materijala za tende, nubuk i eko kože.

U našoj širokoj ponudi možete naći materijale za opremanje Vašeg doma, prevoznih sredstava, kafića, hotela, restorana i barova. Naši proizvodi su inspirisani poslednjim svetskim trendovima i dostupni su u 11 zemalja širom sveta. Upravo ova činjenica nas izdvaja od ostalih. Poslovnost i kvalitet Bibtex kompanija nas čini da trajemo preko 2 decenije.

rio