Uslovi korišćenja

Poštovani kupci,
***Kada posetite sajt BIBTEX.RS prilikom svake vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo da ih pažljivo pročitate.
Kada posetite sajt BIBTEX.RS želimo da se upoznate sa uslovima koriščenja koje ćemo detaljnije predstaviti u daljem tekstu. Molimo da ih pažljivo pročitate.
Prilikom svake vaše kupovine,Vi potvrđujete da ste upoznati I da takve uslove prihvatate.


Izjava o zaštiti podataka o kupcu

Da bismo bili u mogućnosti da uspešno obradimo narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon.
Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da na efikasan način isporučimo željenu robu i da vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši kupci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili sigurniju i udobniju kupovinu.
Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih korisnika.

Opis proizvoda

BIBTEX.RS garantuje za kvalitet i poreklo svojih proizvoda. Svi proizvodi se nabavljaju od ovlašćenih distributera, ili direktno od proizvođača.
Nastojimo da za sve proizvode na sajtu damo što tačniji opis. Svaki proizvod predstavljen je tekstom i fotografijom proizvoda. Ukoliko imate dodatna pitanja o proizvodu možete kontaktirati naš korisnički servis (strana KONTAKT)
. *** Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak, pružamo mogućnost zamene proizvoda ili povrata.
Ako proizvod koji ste naručili ne zadovoljava Vaša očekivanja, pružamo mogućnost zamene proizvoda ili povrata.
NAPOMENA: ODSTUPANJE U NIJANSI BOJE SE MOŽE POJAVITI:
1. U SAMOJ SERIJI PROIZVODNJE (LOTOVA),
2. PRILIKOM UPOREĐIVANJA BOJE NA MONITORU (EKRANU) I BOJE UŽIVO

ZA DODATNE IFORMACIJE I SVE NEDOUMICE ,MOŽETE NAS KONTAKTIRATI : 011/23-70-981 ili putem maila : prodaja@bibtex.rs


Cene proizvoda

Sve cene prikazane na našem sajtu su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om.
Obavezujemo se da proizvod isporučimo po ceni o kojoj ste informisani prilikom potvrde narudžbine, i sve eventualne izmene cena konkretnih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrednost kupovine koju ste izvršili.
Zavisno od konačne vrednosti narudžbine, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cenu (besplatna dostava) ili dodatno obračunati.

Troškovi transporta

Trudimo se da svojim korisnicima izađemo u susret i omogućimo im besplatnu dostavu naručenih proizvoda.
Troškovi transporta naručenih proizvoda neće biti naplaćeni ukoliko vrednost vaše narudžbine prelazi iznos od 12.000.00 dinara.
Cene transporta za vrednost porudžbine ispod 12.000.00 dinara će biti obračunate u skladu sa važećom tarifom kurirske službe koja vrši dostavu.
Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.

Pakovanje proizvoda

Proizvodi koje naručite putem sajta BIBTEX.RS upakovani su na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).

Način preuzimanja

Robu koju ste naručili na sajtu možete preuzeti na sledeći način:
Roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu.
VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.
Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala.
Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Način plaćanja

BIBTEX.RS podržava sledeće načine plaćanja:
1. Pouzećem : Najjednostavniji i najzastupljeniji način plaćanja je plaćanje kurirskoj službi, prilikom isporuke. Tom prilikom pošiljku plaćate gotovinom kuriru koji isporučuje pošiljku.
2. Opštom uplatnicom na šalteru banke ili pošte: prilikom potvrde narudžbine na e-mail će biti dostavljena precizna uputstva za plaćanje i podatke koje Vaša uplatnica treba da sadrži.
3. Predračun: prilikom potvrde narudžbine na e-mail će biti dostavljen predračun za plaćanje.

Reklamacije

Osnovni nam je cilj da sa vama ostvarimo odnos poverenja i pružimo usluge u svemu prema Vašim željama i potrebama. Kupac u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.
***Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.
Ukoliko se ipak dogodi da isporučeni proizvod ne zadovoljava Vaša očekivanja,budite sigurni da će prigovor biti rešen u skladu sa važećim zakonskim normama.
Za sva pitanja i nedoumice možete nam se obratiti na kontakt tel. 011/23-70-981 ili putem maila prodaja@bibtex.rs

Povrat robe

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:
1. ustanovite da je greškom dostavljen proizvod koji niste naručili
2. ustanovite da je greškom, pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili
3. ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili i odustali od kupovine
imate pravo da vratite sporne proizvode, a mi ćemo vratiti uplaćeni novac za cenu proizvoda ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Povrat ili zamena robe

U koliko nakon preuzimanja pošiljke:
1. ustanovite da je dostavljen proizvod koji niste naručili
2. ustanovite da je pored proizvoda koji ste naručili, dostavljen i fakturisan i proizvod koji niste naručili ili
3. ukoliko isporučen proizvod ne zadovoljava Vaša očekivanja
imate pravo da vratite sporne proizvode, a mi ćemo vratiti uplaćeni novac za cenu proizvoda ili proizvod zameniti za drugi proizvod, po vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo omogućiti zamenu proizvoda ili povrat na ovaj način su sledeći:
1. roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena
2. od dana kada je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane)
3. upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njegovog oštećenja tokom transporta
4. uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl)
7. BIBTEX će potvrditi prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povrat novca
8. U roku od 14 dana od prijema urednog artikla BIBTEX će vratiti plaćeni iznos – cenu koštanja proizvoda
1. roba koju nam vraćate mora biti nekorišćena
2. upakovali ste proizvod pre transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njegovog oštećenja tokom transporta (transportno pakovanje).
3. uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su vam predata prilikom isporuke (gotovinski račun, otpremnica i sl)
4. nakon prijema pošiljke,BIBTEX će Vas obavestiti I ukoliko pošiljka ispunjava uslova za povrat,
BIBTEX će vratiti plaćeni iznos – cenu koštanja proizvoda ili zameniti proizvod,po Vašoj želji.

VAŽNE NAPOMENE!

* BIBTEX ne odgovara za oštećenja koja nastanu zbog toga što artikle koje želite da vratite niste na odgovarajući način upakovali pre transporta. Moguće je da će nam proizvod usled toga biti dostavljen kao oštećen i nećete moći da ostvarite svoje pravo na povrat novca. Molimo vas zato da na adekvatan način upakujete proizvode koje želite da vratite.
* U skladu sa zakonskim normama, dužni ste da snosite troškove povrata.

Promene opštih uslova
***BIBTEX zadržava pravo da sve gore navedene uslove promeni.
Bibtex zadržava pravo da izmeni uslove.
***O svim izmenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Smatra se da su korisnici upoznati sa promenama opštih uslova prilikom svake sledeće porudžbine, nakon slanja obaveštenja.
O svim izmenama , poznati korisnici će biti obavešteni putem njihove registrovane e-mail adrese. Nakon slanja obaveštenja, smatra se da su korisnici prilikom sledeće kupovine, prihvatili nove uslove .