Koji Je Najizdržljiviji Mebl Štof Za Presvlačenje Nameštaja?

Koji Je Najizdržljiviji Mebl Štof Za Presvlačenje Nameštaja?

Donošenje odluke koji mebl štof da koristite za reparaciju ili izradu Vašeg nameštaja može zvučati teško, naročito ukoliko uzmemo u obzir odnos cene i kvaliteta. Osim što se mebl štof mora savršeno uklopiti uz Vaš eneterijer, on bi trebalo da ima odlične karakteristike poput testa na habanje. Upravo iz tog razloga smo odlučili da u današnjem članku pomognem svim klijentima koji su u potrazi za naizdržljivijim mebl štofom na našem tržištu.

Pliševi kao odličan odabir za ljubitelje lakog čišćenje

Istina je da mnogi od nas ne vole pliševe, međutim, oni zasigurno spadaju u kategoriju jednih od naizdržljivijih materijala na našem tržištu. Osim prijatne i glatke teksture, pliševi su laki za održavanje jer u samo nekoliko poteza vlažnom krpom možete skinuti fleke od hrane od pića. Naravno, pod tim ne podražumevamo fleke od ulja i ostalih teško perivih sastojaka. U tom slučaji bi ste morali da potražite uslugu hemijskog čišćenje.

Kada govorimo o načinu izrade pliševa, važno je spomenuti da postoje različiti tipovi. Tako na našem tržištu možete naći tkane pliševe, kao i one izrađenje na filcu ili pamuku. Bibtex kolekcija pliševa raspolaže velikim asortimanom kako šarenih tako i jednobojnih dezena. Ukoliko ste u potrazi za izdržljivim mebl štofom koji će dugi niz godina trajati na Vašem nameštaju, savetujemo Vam da pogledate kolekciju Velva.

Mikrofiberi- najbolji štofovi za kućne ljubimce

Mikrofiberi su sledeća kategorija materijala koju moramo spomenuti. Oni predstavljaju savršen izbor ukoliko živite sa kućnim ljubimcima jer su poput pliševa, veoma laki za održavanje. Takože su otporni na habanje i grebanje koje Vaši ljubimci najviše obožavaju. Bibtex kolekcija mebl štofova Vam nudi jedan od najboljih materijala na našem tržištu - Dream Seed. Mebl Dream seed je izrađen na pamučnoj podlozi, vodootporan je i njegov Martindale test plezi preko 150 000 ciklusa.

Nubuk kože- savršen izbor za ljubitelje elegancije

Nubuk kože predstavljaju totalni hit u opremanju enterijera u proteklih nekoliko godina. Oni podsećaju na prevrnutu kožu i veoma su prijatni na dodir. Takođe, ovi materijali su većinom vodootporni i veoma izdržljivi. Iz naše bogate kolekcije nubuk koža, savetujemo Vam da pogledate kolekciju Cluny, Monica, Polo i Lamour.

Nubuk kože, odn. brušene kože kako se drugačije nazivaju, će Vašem nameštaju dati dozu elegancije i luksuznosti. Ovi materijali su inspirisani prirodnim materijalima, njihovom teksturom, i izrađeni su na debeloj filcanoj podlozi kako bi bolje prijanjala na nameštaju.

Komentari