Lepo i sunčano vreme nam se polako bliži, tako da smo smo sigurni da mnogi od vas razmišljaju o opremanju i zaštiti terasa i balkona. Ukoliko ste uz potrazi za kvalitetnim materijalom za tende odn. šader platnom, Bibtex kompanija vam nudi široki asortiman outdoor materijala koji su dostupni u različim dezenima i širinama.

Kako da zaštitite vašu terasu ili balkon sa Bibtex tenda platnom?

Ukoliko volite da provodite sunčane dane na vašoj terasi i uživate u ispijanju kafe i po kojoj trač partiji sa vašim prijateljima, onda ćete zasigurno želeti da ove godine obezbedite sebi još veći ugođaj uz pomoć naših tendi.

Tenda platna poseduju odličnu UV otpornost, propuštaju vazduh i štite vaše terase od kiše i sunca. Zahvaljujući ovim karakteristikama, vi ćete moći da provodite sate i sate ušuškani na svojoj omiljenoj baštenskoj garnituri.

Osim za izradu tendi odn. nadstrešnica, Bibtex outdoor materijali se mogu koristiti i za izradu ležaljki, suncobrana i sedalica za baštenski nameštaj.

Naše kolekcije Garden i Zante su zahvaljujući Cleanaboo tehnologijom otporne i na sunčeve zrake, fleke od hrane i pića, hlorisane i morske vode. Sve prosute tečnosti će naprosto skliznuti, tako da će vaš bastenski nameštaj dugo izgledati kao nov.

Naše tende odn. outdoor materijali su visoko izdržljive i neće izbledeti ili promeniti postojanost boja pri izlaganju sunčevim zracima i različitim vremenskim prilikama. S obzirom da poseduju impregnaciju, naše tende se mogu koristiti i kao nadstrešnica u vašem letnjikovcu gde volite da provodite najviše vremena tokom letnjih meseci.

Koje kolekcije tendi vam nudi Bibtex kompanija?

U našoj ponudi možete pronaći klasično šader platno u širini od 2m. Pogodno je za izradu nadstrešnica na terasama, u dvorištima, za izradu paviljona, a takođe se može koristiti i za izradu režiserskih stolica.

Ukoliko ste u potrazi za mekšim i elastičnijim tenda platnom i outdoor materijalom, u tom slučaju će vam kolekcije Garden i Zante odgovarati. Kolekcija Garden je dostupna u jednobojnim dezenima, dok je kolekcija Zante prateća prugasta varijanta koja može napraviti savršen spoj u bilo kom eksterijeru.

Zbog svojih odličnih performansi,  obe kolekcije su pogodne za komercijalnu upotrebi te ih često možete videti u kafićima, restoranima i hotelima širom Srbije.