Ključ do življenja u modernom i udobnom enterijeru je u odabiru pravog nameštaja koji će odgovarati Vašem ukusu i načinu života. Međutim,  da bi ste posedovali kvalitetan nameštaj u Vašem životnom prostoru, moramo priznati da mebl štofovi imaju jednu od ključnih uloga. Ukoliko ste u potrazi za materijalom koji će se savršeno uklopiti uz svaki tip enterijera, savetujemo Vam da pogledate našu kolekciju Monica.

Bibtex kolekcija Monica pripada kategoriji nubuk koža koje su poznate po teksturi ’prevrnute kože’. Prepoznatljiva  je po 3d dizajnu i širokom spektru zemljanih tonova koji će Vašem domu pružiti dozu elegancije. Uvereni smo da će Vas njene prirodne nijanse podsetiti na beskrajne peščane predele arapskih zemalja.  

 

Zbog čega izabrati nubuk kožu za presvlačenje nameštaja?

Bibtex kolekcija nubuk koža se sastoji od nekoliko kolekcija različitih tipova izrade, teksture i gramaže. S obzirom na to da spadaju u kategoriju veštačkih koža, možete biti sigurni da neće biti podložne promenama u boji i teksturi.

Na dodir su meke, baršunaste i veoma lake za održavanje. U samo nekoliko poteza vlažnom krpom, moći ćete da skinete sve vrste fleka sa Vašeg nameštaja. Ono što izdvaja bogatu Bibtex kolekciju nubuk koža od ostalih na našem tržištu je gramaža i podloga na kojoj je mebl štof izrađen. Činjenica je da na srpskom tržištu možete pronaći slične materijale koji na prvi pogled izgledaju isto. Međutim, razlika u ceni umnogome govori o kvalitetu prozvoda koji dobijate.

Tanka podloga i način izrade je nešto što na prvi pogled nije vidljivo i što će se razotkriti tek nakon izvesnog vremena upotrebe. Stoga Vam savetujemo da birate mudro. Vaš nameštaj predstavlja ne samo najlepši ukras u Vašem domu, već je to i kutak gde ćete provoditi skoro 365 dana u godini.

Upoznajte Bibtex kolekcije nubuk kože

Lamour

Lamour mebl štof spada u kategoriju nubuk koža koje izgledom podsećaju na prirodnu kožu. Lamour predstavlja pravi izbor ukoliko volite nameštaj rustičnog izgleda. Dostupan je u širokom spektru boja i možete ga čistiti vlažnom krpom.

Cluny

Bibtex® materijal Cluny spada u kategoriju nubok kože koja ima široku primenu kako u kućnoj tako i u komercijalnoj upotrebi. Prijatan i otmen na dodir, Cluny postaje čest izbor za izrade ugaonih garnitura, sofa, fotelja i stolica. Diskretan dizajn koji podseća na prirodnu kožu je lako uklopiv uz različite tipove enterijera.

Monica

Unikatni dizajn i glatka tekstura Bibtex® Monica mebl štofa će Vas podsetiti na beskrajne peščane predele orijentalnih zemalja. Kao jedan od najboljih noviteta za 2019. godinu, Bibtex® mebl štof Monica odiše elegancijom i kvalitetom.

Polo

Otmen dizajn Bibtex® mebl štofa Polo i glatka tekstura čini ovaj materijal pogodnim za moderne stilove nameštaja. Površinski sloj ovog mebl štofa odaje efekat stare izbrušene kože te zbog toga spada u kategoriju nubok koža. U ponudi se nalazi 10 boja koje će sigurno zadovoljiti svačiji ukus.