Trendovi U Opremanju Enterijera Za 2020. Godinu

Trendovi U Opremanju Enterijera Za 2020. Godinu

Nova godina nam uskoro stiže što znači da su novi trendovi na pomolu. Ona ne označava samo početak sagorevanja svih kalorija koje smo uneli, već i pravi trenutak za osveženje vašeg životnog prostora. Ako ste u potrazi za savršenim rešenjem koje će uneti nove boje i energiju u vaš enterijer, savetujemo vam da pročitate mišljenja naših dizajnera.

Neutralni tonovi

Neutralne boje će ponovo biti u trendu predstojeće godine. Iako na prvi pogled izgledaju bezlično, one se mogu savršeno uklopiti sa detaljima ’živahnih’ boja. Sudeći po mišljenjima svetskih dizajnera, sa odabirom neutralnih boja poput bež, kapućino, svetlo braon, pa čak i pastelnim nijansama, nikada nećete napraviti grešku. Koji god tip nameštaja da posedujete, neutralni tonovi će uvek dati dobru podlogu. Stoga, nemojte nipodaštavati moć ovih boja. Osim što se mogu odabrati za dekorisanje nameštaja, neutralni tonovi su odlični i za dekorisanje zidova.

Pliš

Pliševi i mikrofiberi možda nisu po svačijem ukusu upravo zbog prepoznatljive teksture. Međutim, oni ulaze na velika vrata 2020. godine kada govorimo o reparaciji i izradi nameštaja. Osim što su odlični za održavanje, pliševi su dostupni u mat i sjajnoj izradi. Bibtex Company vam nudi široku kolekciju pliševa različitih tipova izrade i kvaliteta.

Crno-beli enterijer

Enterijeri inspirisani crnom i belom bojom nikada ne izlaze iz mode i u većini slučajeva predstavljaju odabir ljubitelja elegancije. Ove večite boje luksuza predstavljaju pravi izbor za osobe koje vole jednostavne motive i lako uklopive detalje u svom domu.

Karirani i pepito materijali

Koja je vaša prva asocijacija kada pomislite na karirane materijale? Da li su to karirani stolnjaci ili pak odevni tekstil koji se koristi za izradu košulja i haljina? Dobra vest za sve ljubitelje ovih dezena je da ih od sada možete koristiti i za izradu sofa, taburea i stolica. Naime, dizajneri enterijera najavljuju totalnu pomamu za upotrebom kariranih mebl štofova na nameštaju svih vrsti.

Stoga, Bibtex kompanije Vam savetuje da pogledate nešu kolekciju pepito dezena pod imenom Magic. Dostupna je u širokom spektru boja i možete je kombinovati sa nekim od naših jednobojnih materijala poput Ola i Victoria.

Geometrijski motivi

Geometrijski motivi su godinama unazad aktuelni kada govorimo ne samo o opremanju enterijera već i izradi odeće. Medjutim, sa korišćenjem geometrijskih mebl štofova treba biti obazriv i umeren i treba se voditi rečenicom – ’manje je više’. Kako bi ste dobili pravi i moderan efekat u vašem domu, savetujemo vam da izaberete manje komade nameštaja koji će biti tapacirani u geometrijskim materijalima poput mebl štofa 4584.


Komentari