Mikrofiberi- Zbog čega se smatraju najkvalitetnijim?

Mikrofiberi- Zbog čega se smatraju najkvalitetnijim?

Moramo se složiti da opremanje enterijera predstavlja poseban momenat u našim životima. S obzirom da je naš dom prostor gde provodimo najviše vremena, valjalo bi uložiti u kupovinu kvalitetnog nameštaja koji će dugi niz godina krastiti naš lični kutak.

Ukoliko se nalazite u nedoumici kada je odabir mebl štofa u pitanju, želimo da Vam predstavimo mikrofibere. Mikrofiberi se smatraju jednim od najizdržljivijih materijala iz više razloga:

1- Mikrofiberi su laki za održavanje.

2- Sa njih se lako skidaju sve vrste fleka. U samo nekoliko poteza vlažnom krpom možete otkloniti mrlje od hrane i pića.

3- Mikrofiberi su visoko otporni na habanje.

4- Možete birati između tkanih i izrađenih na pamučnoj ili filcanoj podlozi.

5- Mogu se prati u mašini ukoliko ih koristite za prekrivače i dekoraticne jastuke.

6- Bibtex mikrofiberi su dostupni u širokom spektru boja i dezena.

 

Najprodavaniji Bibtex mikrofiberi

Tesla

Tesla mebl štof je izuzetno prijatan na dodir i spada u kategoriju mikropliševa izrađenim na filcanoj podlozi u braon boji. Predstavlja savršen izbor za tapaciranje i izradu različitih komada nameštaja.

Inspirisan čovekom koji je ’izumeo XX vek’ , Bibtex® mebl štof Tesla predstavlja naš novitet za 2019. godinu. Široki spektar boja, mekana tekstura i dizajn inspirisan Teslinim pronalascima čine ovaj mebl štof pravim izborom za opremanje Vašeg doma. Tesla mebl je takođe namenjen za opremanje hotela, restorana i kafića zbog svoje glatke teksture koja je pogodna za održavanje.

Velva

Bibtex® mebl štof Velva spada u kategoriju mikropliševa/mikrofibera koji su pogodni ne samo za presvlačenje nameštaja već i za izradu draperija. S obzirom da je tkan, njegovo naličje je iste boje kao I lice materijala.

Mekana i glatka struktura ga čini lakim za održavanje i pogodnim za sve stilove nameštaja. Mebl štof Velva ima u ponudi širok asortiman boja tako da se može koristiti kako za opremanje dečijih soba, tako i za opremanje hotela, restorana, i barova. Pliševi su ponovo u modi, tako da možete biti sigurni da ćete napraviti savršen izbor. 

Molo

Molo mebl štof je poznat po svojoj glatkoj teksturi I ugraviranom cvetnom šarom koja ga čini pogodnim za tapaciranje I izradu stilskog nameštaja. Izrađen je na pamučnoj podlozi radi boljeg prijanjanja I rastegljivosti.

Molo kolekcija takođe ima u ponudi I svoju prateću jednobojnu kolekciju Max koja se može savršeno ukombinovati sa dezeniranim pandanom. S obzirom da već nekoliko godina zauzima mesto najprodavanijeg materijala u našoj ponudi, sigurni smo da nećete zažaliti u odabiru Molo kolekcije.

Komentari